Συγχαρητήρια επιστολή ΔΕΕΠ Κυκλάδων και Δημ. Τ.Ο. ΝΔ στους νικητές των εκλογών της Αυτοδιοίκησης

Newsroom
10/10/2023 22:03
 
 
 

 

Συγχαρητήρια επιστολή στην περιφερειακή αρχή, στις δημοτικές αρχές όλων των Κυκλάδων, καθώς και σε κάθε περιφερειακό και δημοτικό σύμβουλο που εκλέχθηκε, απέστειλαν οι πρόεδροι και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κυκλάδων και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (Δημ. ΤΟ) Σύρου της ΝΔ.

Οι κ.κ. Καφτηράνης και Μπαρμπούνης αναγνωρίζουν ότι το έργο της Αυτοδιοίκησης δεν είναι εύκολο, ωστόσο διαβεβαιώνουν ότι όλες οι τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις της παράταξης της ΝΔ θα στηρίξουν τις διεκδικήσεις και τις προσπάθειες τους.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:
Οι Πρόεδροι και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κυκλάδων και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (Δημ. ΤΟ) Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια στην Περιφερειακή αρχή, στις Δημοτικές αρχές όλων των Κυκλάδων, σε κάθε Περιφερειακό και Δημοτικό Σύμβουλο που αναδείχθηκαν. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας, τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών μέσα από την ανάπτυξη ενός ισχυρού συστήματος πολιτικής προστασίας.

Είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά είναι ήδη στις προτεραιότητές τους και να είναι κι εκείνοι σίγουροι, με τη σειρά τους, ότι σύσσωμες όλες οι τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα βρίσκονται συνέχεια δίπλα τους, σε όλες τις διεκδικήσεις και τις προσπάθειές τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*