Καταγγελία-απάντηση της Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ για δημοσίευμα

Newsroom
13/10/2023 00:20
 
 
 

 

Καταγγελία-απάντηση για ερώτημα που τίθενται στο άρθρο «Είναι αλήθεια ότι…» του naxostimes.gr δημοσιοποιεί η Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ που αναφέρει τα εξής:

Ο ή Η συντάκτης του κειμένου «Δαγκωνιές» 10/10/2023 της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΝΑΧΟS ΤΙΜΕS» αναφέρεται σε «συνεργασία» ΝΔ – ΚΚΕ στο Σκαδό.

Οι φτηνές κουτοπονηριές φθάνουν στα όρια της προβοκάτσιας. Η «Αυριανικού» τύπου ερωτοαπαντήσεις του συντάκτη ή της συντάκτριας του κειμένου ίσως δε γνωρίζει καλά τι είναι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Αλλά επειδή ρωτάει γιατί δεν κατέβασε ο Λιανός υποψήφιο στο Σκαδό, καλά θα κάνει να ρωτήσει τον κο Χατζηανδρέου γιατί κατέβασε Κορωνιδιάτη υποψήφιο Πρόεδρο στο Σκαδό.

Τον ή την πληροφορούμε επίσης ότι στο Σκαδό παλιότερα κι άλλα κόμματα είχαν την πλειοψηφία στις βουλευτικές εκλογές ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΥΛΑΣ.

Στα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι μέλη του ΚΚΕ μαζί με άλλους συναγωνιστές συμπολίτες μας πρωτοπόρους και δοκιμασμένους σε αγώνες.

Συνεργασίες με Νεοδημοκράτες – Πασοκατζήδες – Συριζαίους – Εθνικιστές – Ακροδεξιούς ο συντάκτης ή η συντάκτρια του κειμένου ας τις ψάξει αλλού και μάλιστα πολύ κοντά του ή κοντά της.

Καταλαβαίνουμε ότι «Το γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», αλλά να μάθει και ότι «ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ».

ΝΑΞΟΣ 12/10/2023

Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 163 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*