Ο Φ. Φόρτωμας για την αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ στο Εμπορείο: «Tόσο σοβαρές αποφάσεις δεν μπορούν να εκτελούνται αιφνιδιαστικά»

elta logo
Newsroom
19/10/2023 12:10
 
 
 

 

Την αναστολή λειτουργίας της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Εμπορείου Κυκλάδων από 23 Οκτωβρίου αποφάσισε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΛΤΑ ΑΕ, κάτι που προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα.

Σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στους αρμόδιους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής τόνισε ότι τόσο σοβαρές αποφάσεις, όπως η συγκεκριμένη, δεν μπορούν να λαμβάνονται και να εκτελούνται αιφνιδιαστικά.

Ο βουλευτής σημείωσε πως, με την επικείμενη αναστολή λειτουργίας, οι κάτοικοι θα αναγκάζονται να διανύουν απόσταση πολλών χιλιομέτρων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το πλησιέστερο κατάστημα και επισήμανε ότι δεν προκύπτει κανένας περιορισμός των λειτουργικών εξόδων, καθώς το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το Κατάστημα παραχωρείται από τον Δήμο και οι υπάλληλοι του θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σε άλλο κατάστημα.

Τέλος, ο κ. Φόρτωμας ζήτησε την επαναξιολόγηση της απόφασης της ΕΛΤΑ ΑΕ και κάλεσε τους Υπουργούς να απαντήσουν σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν καθώς και εάν κατά την λήψη αποφάσεων αναστολών λειτουργίας, λαμβάνονται υπόψη χαρακτηριστικά περιοχών όπως η νησιωτικότητα και η προσβασιμότητα.

Διαβάστε εδώ την ερώτηση του κ. Φόρτωμα 

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 111 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*