Διήμερη επίσκεψη Μάρκου Καφούρου στη Σύρο

Newsroom
20/02/2024 13:15
 
 
 

 

Διήμερη επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Καφούρος το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο κ. Καφούρος επισκέφτηκε το ναυπηγείο του Νεωρίου, όπου, παρουσία της Υπουργού Εσωτερικών κας Κεραμέως και βουλευτών, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Neorion Onex Shipyards κ. Πάνο Ξενοκώστα. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αντιρρυπαντική άσκηση στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων με τον συντονισμό της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος και του Λιμεναρχείου Σύρου.

Ο βουλευτής παρέστη, επίσης, στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την Υπουργό Εσωτερικών, τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Λεονταρίτη και Δαδάο, τους Δημάρχους Σύρου-Ερμούπολης, Νάξου, Κέας και Σίφνου, όπου παρουσία των βουλευτών Κυκλάδων, συζήτησαν για τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και της νησιωτικότητας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Καφούρος συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Καφτηράνη. Ήταν η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2023 και εκτός από την κα Κεραμέως, παρέστησαν εκπρόσωποι της ΔΕΕΠ, μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σύρου, μέλη και εκπρόσωποι των ΔΗΜ. Τ.Ο νησιών Κυκλάδων, Δήμαρχοι και μέλη ΝΔ – εκλεγμένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολούθησε, το βράδυ, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σύρου. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ομιλία της κας Κεραμέως και τοποθετήσεις των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών των Κυκλάδων.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο κ. Καφούρος συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Χρηστιάννα Πάπιτση και μίλησαν για την τουριστική προβολή του νησιού.
Ακολούθησε συνέντευξη σε τοπικό ενημερωτικό μέσο.

Τέλος, ο βουλευτής Κυκλάδων είχε προσωπική συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Εργατικού Κέντρου, καθώς και θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του νομού.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*