Επίσκεψη Κασσελάκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
22/04/2024 09:56
 
 
 

 

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε το Σάββατο 20 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευαν ο βουλευτής κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, η υποψήφια ευρωβουλευτής από το Νότιο Αιγαίο κα Κατερίνα Γιαννακά και μέλη της ΟΜ ΣΥΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του φορέα κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – αφού ενημερώθηκε για το έργο, τις τεχνολογικές υποδομές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και πώς αυτές αξιοποιούνται προκειμένου να αμβλυνθούν οι δυσκολίες της νησιωτικής επιχειρηματικότητας – μίλησε με πολύ θετικά λόγια για όσα του παρουσιάστηκαν.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τα σημαντικά θέματα που ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Ρούσσος για τις Κυκλάδες, όπως:
-την ανάγκη μείωσης των ανισοτήτων των νησιωτικών περιοχών σε σχέση με την ηπειρωτική χώρα,
-την επαναφορά του ειδικού καθεστώτος μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και
-την ανάγκη επανασχεδιασμού αλλά και ενίσχυσης των ενδοκυκλαδικών ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

Ο κ. Κασσελάκης συμφώνησε με όλα τα παραπάνω, σχετικά δε με τις ενδοκυκλαδικές συνδέσεις τόνισε ότι, κατά τη γνώμη του, ένας νέος σχεδιασμός αυτών μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όχι μόνο για τη μετακίνηση των επιβατών, αλλά και για τη μεταφορά πλούτου και αγαθών μεταξύ των νησιών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*