Παρέμβαση Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού

Newsroom
03/06/2024 19:16
 
 
 

 

Σε παρέμβαση προς το αρμόδιο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την επίσπευση ολοκλήρωσης των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού σύμφωνα με τον νόμο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές, προχώρησε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Το πρόβλημα ανέκυψε λόγω διαχρονικής σοβαρής υποστελέχωσης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, με τον βουλευτή να κάνει γνωστό πως το Υπουργείο τελεί σε γνώση του ως άνω ζητήματος και έχει προβεί ήδη σε ενέργειες προς την κατεύθυνση της επίλυσής του.

Η παρέμβαση του κ. Φόρτωμα αφορούσε στην επίσπευση των συμβάσεων απευθείας παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού στις όμορες επιχειρήσεις κατόπιν σχετικών αιτημάτων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες.

Με δελτίο Τύπου, ο βουλευτής ανακοίνωσε ότι, κατόπιν άμεσης επικοινωνίας του με την αρμόδια Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα Νάγια Κόλλια, η τελευταία θα μεταβεί εντός της επόμενης εβδομάδας στη Σύρο για την επίλυση του ζητήματος σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου οι συμβάσεις να έχουν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 10 ημερών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*