Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές

Newsroom
07/06/2024 22:46
 
 
 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με στόχο την ενίσχυση της προεκλογικής της δραστηριότητας, πραγματοποίησε έναν κύκλο περιοδειών στα νησιά Μύκονο, Τήνο, Νάξο, Πάρο και Σύρο. Στις επισκέψεις αυτές συμμετείχε και η υποψήφια ευρωβουλευτής από το νομό, Κατερίνα Γιαννακά, η οποία αναδείχθηκε υποψήφια στις προκριματικές εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά της Ολυμπίας Τελιγιορίδου και της βουλευτή Ράνιας Θρασκιά, που με την παρουσία τους ενίσχυσαν την προεκλογική κινητοποίηση του κόμματος.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πραγματοποίησε ένα κύκλο περιοδειών στα νησιά Μύκονο, Τήνο, Νάξο, Πάρο και Σύρο με την υποψήφια ευρωβουλεύτρια από το νομό μας Κατερίνα Γιαννακά, η οποία αναδείχθηκε υποψήφια στις προκριματικές εκλογές στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου. Πολύτιμη η συνεισφορά της στην προεκλογική κινητοποίησή μας, όπως επίσης της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας του κόμματος μας Ολυμπίας Τελιγιορίδου και της βουλεύτριας Ράνιας Θρασκιά, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά.

Σε όλα τα νησιά που επισκεφτήκαμε και συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς, τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους, κοινή διαπίστωση είναι ότι τα προβλήματα είναι πολλά, άλυτα και επιβαρυμένα, λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, που αδιαφορεί για την αντιμετώπισή τους και απαξιώνει τις πολιτικές για τη νησιωτικότητα. Δεν κατέστη δυνατόν να επισκεφθούμε όλα τα νησιά του νομού μας, λόγω του περιορισμένου χρόνου προεκλογικά. Δεσμευόμαστε όμως ότι η αρχή έγινε και θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα τις επισκέψεις μας, με στόχο στενή και ουσιαστική συνεργασία του κόμματός μας με τις κοινωνίες των νησιών.

Καλούμε τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και με την ψήφο τους να διεκδικήσουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΡΑ!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*