Βλαστάρη-Λεβογιάννης: «Η Κατερίνα Γιαννακά είναι άξια της στήριξής μας»

Newsroom
08/06/2024 16:04
 
 
 

 

Ανακοίνωση των Κυκλαδιτών πολιτικών Ειρήνης Βλαστάρη και Νίκου Λεβογιάννη

Η κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Γιαννακά, είναι γνωστή στα νησιά μας, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την εργατικότητα, την επιστημονικότητα, την αγωνιστικότητα της, μα και για τη σπουδαία και πρωτοποριακή δουλειά που έχει κάνει ιδιαίτερα στον τομέα της νησιωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αγαπημένη μας φίλη και συναγωνίστρια η Κατερίνα, μας γέμισε χαρά και περηφάνια με την εκλογή της, από τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Περιφέρειά μας, ως υποψήφιας ευρωβουλευτή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η Κατερίνα πρωταγωνιστεί από το 2019 για τη διεύρυνση και την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις Κυκλάδες. Εκλέχτηκε το 2022 μέλος της Κεντρικής Επιτροπής στην Περιφέρειά μας και Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπεύθυνη για τη νησιωτική πολιτική.
Από τη θέση αυτή μελέτησε σε βάθος και ανέδειξε το πρόβλημα της νησιωτικότητας, τόσο ως την βασική πηγή γέννησης των προβλημάτων των νησιών, αλλά και ως τον παράγοντα εκείνο, ο οποίος μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε βασικό εργαλείο ανάπτυξης των νησιών.

Απαύγασμα της πολιτικής αυτής είναι το «νησιωτικό ισοδύναμο», ως το μέσο, η διαδικασία άρσης των ανισοτήτων που προκαλεί η νησιωτικότητα.

Η Κατερίνα, έχοντας σε βάθος μελετήσει και αναδείξει τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας, με επίκεντρο την πολυνησιακή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχει πολλά να δώσει στις νησιωτικές κοινωνίες ως ευρωβουλευτής, αλλά και γενικότερα στους δημοκρατικούς αγώνες που έχουμε οι λαοί της Ευρώπης μπροστά μας.

Αξίζει της στήριξής μας, της ψήφου μας, ώστε να συνεχίσει και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αυτό τον αγώνα, μαζί με τις ευρωπαϊκές προοδευτικές δυνάμεις, για το αύριο των νησιών μας, για το αύριο της Ευρώπης των αξιών της ζωής, της Ευρώπης του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας, της Ειρήνης.

Καλή επιτυχία Κατερίνα

Ειρήνη Βλαστάρη, Εκπαιδευτικός, πρώην Σχολική Σύμβουλος και Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, πρώην υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
Νίκος Λεβογιάννης, Εκπαιδευτικός, πρώην Βουλευτής Κυκλάδων.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 155 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*