Γιώργος Ανωμερίτης: Υποστηρίζει Παύλο Γερουλάνο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – «Προτεραιότητα η ενότητα του κόμματος»

Newsroom
30/09/2024 21:59
 
 
 

 

Σε συνέντευξή του στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, ο πρώην υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης εξέφρασε την υποστήριξή του στον Παύλο Γερουλάνο, υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας το debate των υποψηφίων προέδρων στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι έγινε σε πολιτισμένο πλαίσιο, ενισχύοντας τις προσδοκίες για μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο κ. Ανωμερίτης τόνισε ότι για την επιλογή του προέδρου έχει θέσει τρία κριτήρια: «Εγώ από την αρχή για την επιλογή προέδρου έχω βάλει τρία κριτήρια» είπε και πρόσθεσε ότι αυτά είναι «ο νέος πρόεδρος να είναι βουλευτής, γιατί οι πολιτικές αντιπαραθέσεις γίνονται στο κοινοβούλιο, να έχει διοικητικά προσόντα και επίσης να είναι ενωτικός και έμπειρος».

Πρόσθεσε ότι ο Παύλος Γερουλάνος πληροί αυτά τα κριτήρια και πως σημασία έχει η ενότητα του κόμματος την επόμενη ημέρα, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές για την ηγεσία δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς. «Ο Παύλος Γερουλάνος συγκεντρώνει τα κριτήρια αυτά» σημείωσε τονίζοντας ότι το ίδιο ισχύει και για τις επαναληπτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*