Επίσκεψη – προσκύνημα στην Γυάρο διοργανώνει το Σάββατο 11 Οκτώβρη η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Σύρου του ΚΚΕ συμμετέχει στην εκδήλωση με απευθείας δρομολόγιο από την Σύρο. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι της Ερμούπολης, αυστηρά στις 8.00 το πρωί.
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Οκτώβρη στο τηλ. 6939310665. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
-Εκδήλωση στο χώρο του μνημείου «Ρωγμή» που έστησε το 2019 το ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
-Ξενάγηση στο χώρο και το κτίριο των Φυλακών.
-Περιήγηση και ξενάγηση στους Όρμους με τελικό σταθμό το Νεκροταφείο.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους κατάλληλο ρουχισμό και υποδήματα (όπως αθλητικά ή ελαφρύ αρβυλάκι), νερό και (όσοι επιθυμούν) κολατσιό, ενώ όσοι ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή να έχουν τα φάρμακά τους.
(φώτο: Γιώργος Στεφάνου)
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

























