Κοπή πίτας της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο με ομιλητή τον Βασίλη Σπανάκη

Newsroom
08/02/2026 23:54
 
 
 

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026 η εκδήλωση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και της ΔΗΜΤΟ Σύρου

Στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που συνδιοργανώνουν η Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη, αναφέρεται σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται η παρουσία κυβερνητικών και κοινοβουλευτικών στελεχών, καθώς και η έμφαση που θα δοθεί στη νησιωτικότητα και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας συνδιοργανώνουν η Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026, στις 18:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στη Σύρο.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις και στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, με έμφαση στη νησιωτικότητα και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην εκδήλωση θα παραστούν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης, καθώς και οι Βουλευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού, Φίλιππος Φόρτωμας και Μάρκος Καφούρος, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει η Νέα Δημοκρατία στα ζητήματα των Κυκλάδων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται παρουσία στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος και εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών πολιτικών δράσεων της τοπικής οργάνωσης, με στόχο την ενίσχυση της επαφής με την κοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα πολιτικά και αναπτυξιακά θέματα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 123 times, 1 visits today)