Οι Κυκλαδίτες υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

admin
04/01/2015 11:02
 
 
 

Με τις μηχανές στο φουλ τα κομματικά επιτελεία καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια τους 

εν όψη των πρόωρων εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ κάποιοι υποψήφιοι που έχουν κλειδώσει την υποψηφιότητα τους ήδη έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του naxosnow.gr όλα τα κόμματα θα έχουν υποψηφίους από τη Νάξο, όπως είθισται άλλωστε, μιας και είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων…

Έτσι λοιπόν, οι υποψήφιοι θα είναι:

Στη Ν.Δ., ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης ο οποίος παρά τα σενάρια περί καθόδου του στην Αθήνα, επιστρατεύεται και πάλι στο νομό του και διεκδικεί την ψήφο των Κυκλαδιτών. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ όμως όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το naxosnow.gr, έχει ήδη κλειδώσει και αποτελείται ακόμα από τους: Γιώργο Βακόνδιο (Σύρος), Κατερίνα Μονογιού (Μύκονος), Μπάμπης Δαρζέντας(Σαντορίνη), Γιώργος Λαζαρόπουλος (Σίφνος) και Μαρία Μπουκουβάλα (Άνδρος).

 Στο ΣΥΡΙΖΑ, κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος από τη Νάξο θα είναι ο Νίκος Μανιός, ενώ εκκρεμεί το θέμα Μανόλη Γλέζου, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στο νομό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η υποψηφιότητα Γλέζου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με το ενδεχόμενο να είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας να παραμένει ανοιχτό. Άλλη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες είναι φυσικά, του βουλευτή Νίκου Συρμαλένιου.

Στο ΠΑΣΟΚ έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του γιατρού Γιάννη Βλασερού, ο οποίος ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Βλασερός με πρόσφατο μήνυμα του δηλώνει την υποψηφιότητα του. Ωστόσο, αίνιγμα παραμένει η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ρήγα, στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Βενιζέλου, για τον οποίο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Κυκλάδες ή στην Αθήνα, ενώ το όνομα του ακούγεται και για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Στο ΚΚΕ, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί σχετικά με την υποψηφιότητα της Νάξου, ενώ στο τραπέζι πέφτουν αρκετά ονόματα. Το κόμμα θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του στο νομό την ερχόμενη Δευτέρα που θα έχουν ολοκληρωθεί οι διεργασίες.

Στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, σχεδόν έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα τηςΆννας Κοντοπίδη – Γκούφα την οποία θα δούμε στη λίστα του ψηφοδελτίου του νέου κόμματος στις Κυκλάδες, ενώ δεν αποκλείεται στη λίστα του ψηφοδελτίου στο νομό να δούμε και το όνομα του Γιώργου Πουσσαίου.

Στο ΠΟΤΑΜΙ, την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Μάριος Βαζαίοςενώ υποψήφια θα είναι και η Νικολίτσα (Λίλη) Αγγελοπούλου όπως η ίδιαανακοίνωσε το Σάββατο.

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*