ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Να πάτε στο καλό κ. Τσίπρα…»

 
 
 

tsipras diaggelma ithaki

Με αφορμή το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη για την έξοδο από τα μνημόνια, η ΝΟΔΕ Κυκλάδων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον καλεί να προκηρύξει άμεσα εκλογές προκειμένου η Ελλάδα «να βρει τον δρόμο της».

Η ΝΟΔΕ κάνει, επίσης, λόγο για «στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα», που όμως – όπως υποστηρίζει – δεν μπορούν να σβήσουν από την μνήμη των Ελλήνων την «ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η έξοδος από τα μνημόνια αποτελεί μεν το τέλος της «φτηνής χρηματοδότησης», με παράλληλη όμως συνέχιση των σκληρών μέτρων, της αυστηρής επιτήρησης και των δεσμεύσεων της Ελλάδας απέναντι στους δανειστές της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων:
Το διάγγελμα του κ. Τσίπρα στην Ιθάκη αποτελεί ένα ακόμη θέατρο. Ένα ακόμη παραμύθι, με στόχο να περισώσει ό,τι μπορεί από την «κατρακύλα» της δημοτικότητάς του!!!
Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει ή ότι μπορεί, για άλλη μια φορά, να τους ξεγελάσει με «στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα».
Όμως του θυμίζουμε πως οι Έλληνες δεν ξεχνούν: τα capital controls, το Δημοψήφισμα απάτη, τα 15 δισ. μέτρα, την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που τελικά αύξησε, την αύξηση του Φ.Π.Α., τη μείωση συντάξεων, τις δυο μειώσεις του αφορολόγητου, τη μετατροπή της χώρας μας σε «αποθήκη» παράνομων μεταναστών και φυσικά την απουσία του κράτους όπου χρειάστηκε!!!
Οι καταστροφές και οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στη Μάνδρα και στο Μάτι κατέδειξαν, για άλλη μια φορά, με τον πιο πειστικό τρόπο την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εμφάνιση του κ. Τσίπρα θυμίζει μια σκηνοθετημένη παρουσία σαν αυτήν της 23ης Ιουλίου, όταν ο ίδιος και οι υπουργοί του, την ώρα που συμπολίτες μας έχαναν τη ζωή τους, μας διαβεβαίωναν πως όλα έβαιναν καλώς.
Μία είναι η αλήθεια κ. Τσίπρα και μία και μοναδική είναι η υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στον ελληνικό λαό!!!
Η αλήθεια είναι, ότι αφού βάλατε τη χώρα σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, τώρα τη δεσμεύετε και για τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλο ψέμα ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Από σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα!!!
Σήμερα τελειώνει η φτηνή χρηματοδότηση, αλλά συνεχίζονται τα σκληρά μέτρα, η αυστηρή επιτήρηση και οι βαριές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με μειώσεις συντάξεων και με νέα φοροεισπρακτική επιδρομή στις τσέπες των πολιτών.
Η μία και μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στην Πατρίδα μας είναι η ετυμηγορία του λαού!! Οι εκλογές κ. Τσίπρα!!! Να πάτε στο καλό κ. Τσίπρα… Αφήστε την Πατρίδα μας να βρει το δρόμο της… δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη.
Η αλήθεια πρέπει να αντικαταστήσει το ψέμα!!!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*