Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Σύρου-Ερμούπολης: «Σε έκτακτη εμφάνιση ο πρωθυπουργικός θίασος στο νησί μας»

 
 
 

tsipras syros neorio 21

Για θλιβερή εικόνα του κ. Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει «Πρωθυπουργό του Τίποτα», έκανε λόγο σε ανακοίνωση της η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Σύρου-Ερμούπολης, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του στη Σύρο.

Η Τ.Ο. της ΝΔ εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός αναλώθηκε σε «ρητορική μίσους, διχασμού, λάσπης και ευφάνταστων σεναρίων», στο πλαίσιο μιας προεκλογικής παράστασης για τη διατήρηση ενός εκλογικού ποσοστού που θα επιτρέψει στο κόμμα του να παραμείνει στο πολιτικό προσκήνιο την επόμενη μέρα των εκλογών.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Σύρου-Ερμούπολης έχει ως εξής:
Σε έκτακτη εμφάνιση ο Πρωθυπουργικός θίασος στο νησί μας.
Ένας Πρωθυπουργός πανικόβλητος, τρομαγμένος, που νιώθει ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος σε κάθε πόλη της χώρας, έκανε την εμφάνισή του στη Σύρο, σε μια από τις καθημερινές του πλέον παραστάσεις, βρισκόμενος ουσιαστικά σε προεκλογική εκστρατεία. Η εικόνα του και εδώ θλιβερή (όπως στο Μάτι, στην Ιθάκη κτλ), τα εκλογικά του οφέλη οικτρά.
Στο ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας την εκλογική συντριβή προ των πυλών, έχουν επιστρατεύσει τον αρχηγό τους σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να συγκρατήσουν τουλάχιστον ένα εκλογικό ποσοστό (στην Μακεδονία είναι ήδη σε μονοψήφια ποσοστά) που θα επιτρέψει την στοιχειώδη ύπαρξη τους την επομένη των εκλογών.
Βλέπουμε καθημερινά τον «Πρωθυπουργό του Τίποτα», μη έχοντας να πει κάτι για το έργο του στο λαό, να αναλώνεται σε ρητορική μίσους και διχασμού, λάσπης, ψέματος και ευφάνταστων σεναρίων, κάτι που περιμένουμε να ενταθεί όσο πλησιάζουν οι εκλογές, άλλωστε η αριστερά ειδικεύεται πολλά χρόνια σε αυτό.
Στη Σύρο, όπως και σε αλλά μέρη φυσικά, γινόμαστε μάρτυρες και μίας άλλης εγκληματικής πρακτικής για τους εργαζόμενους και κατ’ επέκταση για την τοπική κοινωνία. Πρώτα κλείνει μια επιχείρηση για να έρθει μετά και να πει ότι την ανοίγει και όλα αυτά στο βωμό της φιέστας και του κοψίματος της κορδέλας.
Θα τον αφήσουμε εκεί στην μοναχική πλέον πορεία του και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να απαλλάξουμε την Πατρίδα μας από την χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της, το γρηγορότερο δυνατόν. Άλλωστε οι καθημερινές αυτές παραστάσεις είναι ανάξιες πολιτικού σχολιασμού.
Αντί να κάνει ανούσιες βόλτες στα νησιά ο κ.Τσίπρας, θα έπρεπε να ήταν σήμερα στου Φιλοπάππου για να απολογηθεί και να απαντήσει στο γράμμα της χαροκαμένης μάνας του25χρονου που η πολιτική του δημιούργησε.
Πρώτη φορά Αριστερά και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*