Μανώλης Γλυνός: «Η μάχη για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί»

 
 
 

glinos fpa 2

Την κοινή πεποίθηση ότι «η μάχη για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί» εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός.

«Αυτόν το αγώνα θα τον δώσουμε μαζί, ενωμένοι, αύριο ως νέα περιφερειακή αρχή, συντεταγμένα και ουσιαστικά και όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα» διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Γλυνός, σε συνάντηση που είχε μαζί τους, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε δέκτης τόσο των παραπόνων, όσο και της αγωνίας τους τόσο για την απώλεια του μέτρου των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, όσο και για την υπερφορολόγηση που υφίστανται.

glinos fpa 1

Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ανάγκη για αλλαγή τουριστικής πολιτικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και η βελτίωση των υποδομών σε λιμάνια, αεροδρόμια και οδικό δίκτυο, βάσει συνολικού σχεδιασμού και όχι μεμονωμένων παρεμβάσεων.

«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να οικοδομηθεί σχέση εμπιστοσύνης, να υπάρχει κατανόηση και να αναπτυχθεί θεσμικός διάλογος μεταξύ των φορέων χωρίς αποκλεισμούς, όχι μόνο για την απλή καταγραφή των προβλημάτων και των διαπιστώσεων αλλά και για να υπάρχει συνολικός σχεδιασμός ώστε να δοθούν λύσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Γλυνού.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση, τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευαν ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κουνάκης και η πρώην περιφερειακή σύμβουλος κα Παπατσή.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*