Με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές η 1η συνεδρίαση Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Σύρου

 
 
 

topiki nd synantisi

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη – ανοιχτή και πανηγυρικού χαρακτήρα – συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στη Σύρο, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του βουλευτή Γιάννη Βρούτση στο νησί για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Στη συνάντηση, εκτός από τον βουλευτή και τα μέλη της Τ.Ο., το παρών έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ.Καφτηράνης, ο πολιτευτής Κυκλάδων κ. Βακόνδιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φωτεινιάς και Βρούτσης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Χαλκιάς.

Δεδομένου ότι το 2019 αποτελεί χρονιά πολλών και κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες – σύμφωνα με την Τ.Ο. «θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας για πολλά χρόνια» – οι τοποθετήσεις όλων επικεντρώθηκαν στις επικείμενες περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές, καταλήγοντας στο ομόφωνο συμπέρασμα ότι όλοι ενωμένοι θα δώσουν την μάχη τόσο των περιφερειακών, όσο και των εθνικών εκλογών.

Όσον αφορά στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, τα μέλη της Δημ. Τ.Ο. δήλωσαν ότι θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του κ. Χατζημάρκου, του «πλέον επιτυχημένου περιφερειάρχη» όπως είπαν χαρακτηριστικά, «με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το έργο του για το καλό των νησιών», ενώ για τις βουλευτικές εκλογές (για τις οποίες υποστήριξαν ότι δεν θα αργήσουν να γίνουν), τόνισαν ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούν με αποφασιστικότητα, ώστε η ΝΔ να πετύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας και «να απαλλάξει δια παντός την χώρα από την θλιβερή αριστερή κυβέρνηση και τα δεκανίκια της».

«Μια κυβέρνηση η οποία αποδείχτηκε ως η πλέον αποτυχημένη και ζημιογόνα κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μας και κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία την πληρώνει η πατρίδα μας ακριβά σε όλα τα επίπεδα, εθνικά θέματα, οικονομία , δημοκρατία κτλ.» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ο πρόεδρος Στάθης Μπαρμπούνης και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Σύρου ευχήθηκαν σε όλους τους Συριανούς και όλους τους Έλληνες Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία και «γρήγορη επάνοδο της Ελλάδας στην κανονικότητα με Κυβέρνηση την ΝΔ».

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*