Μανιός: Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019

 
 
 

«Τον Οκτώβριο του 2019 θα γίνουν οι εθνικές εκλογές» τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος στο Κόκκινο».
Όπως είπε η κυβέρνηση αξιοποιεί την έξοδο από τα μνημόνια με μέτρα που ανορθώνουν την οικονομία, ανακουφίζουν τα φτωχότερα στρώματα και προετοιμάζουν το μέλλον της χώρας εκτός μνημονιακών υποχρεώσεων.

Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις, αυτό που τόνισε είναι ότι σπάνια αποτυπώνουν την πραγματικότητα. «Ο κόσμος μετά τα όσα έχει υποστεί δεν είναι ευάλωτος ούτε αμνήμων. Βλέπει ποιος τον βοηθάει και ποιος του συμπαραστέκεται» σημείωσε και ανέφερε ως παράδειγμα το νοσοκομείο Νάξου για το πώς λειτουργεί τώρα και πώς στο παρελθόν αλλά και τους αγρότες που πλέον πληρώνονται «στην ώρα τους».
Για τις ευρωεκλογές του 2019, είπε, δεν είναι σαν τις ευρωεκλογές των προηγούμενων χρόνων και σήμερα το κυρίαρχο ζήτημα είναι ο μεγάλος φόβος της ανόδου της ακροδεξιάς.
Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης των αγροτών για τα προγράμματα ενίσχυσης και για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της δακοκτονίας με σκοπό την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων από την γραφειοκρατία που το καθιστούσαν μέχρι τώρα αναποτελεσματικό.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*