Γ. Βρούτσης από τη Νάξο: Από τις Κυκλάδες ξεκίνησα κι εδώ θα ολοκληρώσω την πολιτική μου σταδιοδρομία

 
 
 

Σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης σχετικά με την υποψηφιότητα του στο νομό Κυκλάδων βάζοντας τέλος στη φημολογία περί μετακίνησης του σε άλλη εκλογική περιφέρεια.

Ο τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ. στη Νάξο, τόνισε ότι από τις Κυκλάδες ξεκίνησε και στις Κυκλάδες θα ολοκληρώσει την πολιτική του σταδιοδρομία.

«Είμαι περήφανος που υπηρετώ τις Κυκλάδες. Από εδώ ξεκίνησα, εδώ συνεχίζω και εδώ θα ολοκληρώσω την πολιτική μου σταδιοδρομία εκπροσωπώντας το λαό που με τίμησε, το λαό που αγαπώ, τον τόπο μου…» υπογράμμισε με έμφαση.

Ο κ. Βρούτσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις «μάχες» που θα δοθούν το επόμενο διάστημα τόσο στη βουλή και αφορούν τις σχέσεις εκκλησίας και πολιτείας αλλά και στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

«Θα πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Ο Μανόλης Μαργαρίτης για δυο συνεχόμενες θητείες έβγαλε ασπροπρόσωπη τη Ν.Δ. Ο Γιάννης Μαργαρίτης βοήθησε και αλλάξαμε το χρώμα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. «Λύρα χρυσή» ο Χατζημάρκος… Θα πρέπει και πάλι να κερδίσουμε» σημείωσε.
Σε ότι αφορά το Δημήτρη Λιανό ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι είναι ο υποψήφιος «που στηρίζει συντριπτικά η Ν.Δ.» και θα πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα του.

Για τις Ευρωεκλογές ο Γιάννης Βρούτσης σημείωσε ότι «διεκδικούμε 9 ευρωβουλευτές κι αν δώσουμε ενωμένοι δυνατά αυτή τη μάχη θα τα καταφέρουμε».

{youtube}PnNknmEttCI{/youtube}

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*