Σοφία Θεολογίτου για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου: Ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά!

Σοφία Θεολογίτου
Newsroom
07/06/2019 15:20
 
 
 

 

Το μήνυμα της ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου αποστέλλει η Σοφία Θεολογίτου (υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΚΙΝΑΛ), που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “δίνουμε μαζί τη μάχη για τον προοδευτικό χώρο: Ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά”!

Η κ. Σοφία Θεολογίτου δηλώνει “παρούσα” στον αγώνα των εθνικών εκλογών για “την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου”.

Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Θεολογίτου:

Μπροστά στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη δεν περισσεύει κανείς.

Το ΠΑΣΟΚ, ως βασικός πυλώνας του Κινήματος Αλλαγής, αποτελεί την ιστορική αυτή παράταξη που έχει προσφέρει πολλά στην ενίσχυση της δημοκρατίας και στην κοινωνική ευημερία, αποτελώντας τον πραγματικό προοδευτικό πόλο ανάμεσα στο συντηρητισμό της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για να διασφαλίσουμε τη λειτουργία των θεσμών και να παράγουμε αποτελεσματικές αναπτυξιακές πολιτικές προς όφελoς των πολλών, αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και τους πολίτες, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.

Σε αυτό τον αγώνα δηλώνω παρούσα για την ενίσχυση του χώρου μας, σε μια μάχη που θα πρέπει επικρατήσουν οι ιδέες και οι αξίες της δημοκρατικής παράταξης, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανή την προοπτική για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου.

Πάνω σε αυτές τις ιδέες και τις αξίες, μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Να δώσουμε αυτή την εκλογική, πολιτική και ιδεολογική μάχη με συγκεκριμένες προτάσεις και αυτοπεποίθηση.
Ενωμένοι, με ηρεμία και ψυχραιμία, ας δώσουμε τη δύναμη στην παράταξη μας για να παίξει το καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.

Για την Ελλάδα, για τις Κυκλάδες.

ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

(Visited 234 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.