Στη Σύρο ο Πάνος Σκουρλέτης

Newsroom
28/11/2019 11:40
 
 
 

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης θα είναι ο βασικός ομιλητής της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης/συζήτησης που διοργανώνουν στη Σύρο η Οργάνωση Μελών Σύρου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης.

Στην εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης εξόρμησης που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ορίζοντα το 3ο Συνέδριο και σύνθημα «Πάρε Τον ΣΥΡΙΖΑ Στα Χέρια Σου», θα παραστούν επίσης και θα χαιρετίσουν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, οι πρώην βουλευτές Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός και οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Γάκης και Ιρέν Ρήγου.

«Σας καλούμε να έρθετε να κουβεντιάσουμε και να συμμετέχετε ενεργά στον δημοκρατικό αυτό διάλογο που ανοίγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για το 3ο Συνέδριο του. Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι και συνδιαμορφωτές για τα επόμενα βήματα της Αριστεράς στις Κυκλάδες, για τη μάχη να αντιμετωπιστούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα και ζητήματα που έχουμε μπροστά μας σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο» καταλήγει η πρόσκληση που απευθύνει σε όλες και όλους ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του κόμματος.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*