Υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων ο Στάθης Πολυκρέτης

ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων - Πρόεδρος: Στάθης Πολυκρέτης
Newsroom
23/01/2020 12:30
 
 
 

 

Στις 16 Φεβρουαρίου πρόκειται να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, με τον νυν Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Στάθη Πολυκρέτη να θέτει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων.

Ο κ. Στάθης Πολυκρέτης έκανε γνωστό το νέο αυτό βήμα που επιχειρεί, μέσω ανακοίνωσης που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, στην οποία κάνει έναν «μίνι» απολογισμό των όσων κατάφερε τα τελευταία τρία χρόνια μαζί με τους φίλους και συνεργάτες του στην ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όσους στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες τους.

«Από τις 16 Φεβρουαρίου ξεκινάει μία νέα προσπάθεια που στόχος μου είναι να υπάρξει μια δυναμική Νεολαία στις Κυκλάδες, αποτελώντας μοχλό στήριξης για τα νησιά μας σε όλα τα επίπεδα» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Πολυκρέτη.

Tο πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, όμορφες και δύσκολες στιγμές ολοκληρώνεται, ένα ταξίδι που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2016 με φίλους και συνεργάτες από την Νάξο και όλη την Ελλάδα.

Προερχόμενοι από τα σπλάχνα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τα φοιτητικά μας χρόνια, με άψογη συνεργασία καταφέραμε και δημιουργήσαμε την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για πρώτη φορά και αυτά τα 3 χρόνια ήμασταν ενεργοί σε όλα τα επίπεδα, συμμετέχοντας τόσο σε Συνέδρια της Νεολαίας μας, όσο και σε Συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας με εκλεγμένα μέλη της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Η συμμετοχή στους Τομείς Οικονομίας & Ανάπτυξης και Τουρισμού από το 2017 αποτέλεσε μοναδική εμπειρία που πρόσφερε εφόδια ξεχωριστά για την πορεία της ΟΝΝΕΔ μας στην Νάξο και στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την ΟΝΝΕΔ της Νάξου και να μπορεί να εκπροσωπεί όλες τις Κυκλάδες στα όργανα της ΟΝΝΕΔ στην Κεντρική Διοίκηση.

Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων είχα την τιμή να έχω στο πλευρό μου φίλους καλούς οι οποίοι με τον αγώνα τους έχουν καταφέρει να εκπροσωπούν την Νεολαία μας στην ΝΟΔΕ Κυκλάδων τόσο στον Τομέα Ναυτιλίας, όσο και στον Τομέα Νεολαίας. Το ταξίδι όμως αυτό παίρνει νέα πορεία.

Κατάθεση υποψηφιότητας

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο της ΟΝΝΕΔ στις 20 Ιανουαρίου ξεκίνησε η διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16/2/2020.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους και τους συνεργάτες που στήριξαν την προσπάθεια μας από την αρχή και ήταν αρωγοί στην κάθε μας προσπάθεια αυτά τα 3 χρόνια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους φίλους και τα μέλη μας τα οποία βρίσκονται στο πλευρό μου για το νέο αυτό βήμα, όπως τους φίλους και συνεργάτες μου στην ΟΝΝΕΔ από όλη την Ελλάδα.

Από τις 16 Φεβρουαρίου ξεκινάει μία νέα προσπάθεια που στόχος μου είναι να υπάρξει μια δυναμική Νεολαία στις Κυκλάδες, αποτελώντας μοχλό στήριξης για τα νησιά μας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Στάθης Πολυκρέτης

Υποψήφιος Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

(Visited 268 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*