Σύσκεψη στη Ρόδο για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου – Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

admin
15/01/2015 17:15
 
 
 

Σύσκεψη με το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να 

αντιμετωπιστούν  προβλήματα που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκαν η επαρκής κινητικότητα, η επαγρύπνηση και οι ενέργειες του στελεχιακού δυναμικού της Περιφέρειας, ενόψει των εκλογών της 25ηςΙανουαρίου.

Λόγω των προβλημάτων που ήδη εντοπίστηκαν αλλά και αυτών που πιθανόν προκύψουν, αποφασίστηκαν οι παρακάτω άμεσες ενέργειες:

*Υπήρξε επικοινωνία με τον Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών κ. Ιωαννίδη αναφορικά με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει φθάσει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το σύνολο του απαραίτητου εκλογικού υλικού.

*Έγινε παρέμβαση στα πολιτικά κόμματα με έγγραφο (Αρ. Πρωτ. Οικ.312, 15/1/2015) προκειμένου να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

*Στάλθηκε έγγραφο προς τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας , Ναυτιλίας και Αιγαίου, για τη διαθεσιμότητα και την ετοιμότητα ελικοπτέρων και πλοίων, προκειμένου να μπορέσει να αποστείλει έγκαιρα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το απαραίτητο υλικό στα εκλογικά τμήματα, στην περίπτωση ακραίων και έκτακτων καιρικών φαινομένων .

(φωτό: newsbomb.gr)

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*