Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ με φορείς των Κυκλάδων

ΝΕ Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom
29/04/2020 3:20
  •  
  •  
  •  

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του «σήμερα» της πανδημίας, αλλά και προετοιμασίας του «αύριο» έπειτα από διάλογο με την κοινωνία, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, έχουν προγραμματίσει μια σειρά τηλεσυναντήσεων με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς.

Χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους δημάρχους Αμοργού, Ανάφης και Αντιπάρου.
Σήμερα στις 18:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν, επίσης, οι κ.κ. Νίκος Παππάς (βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Τσίπρας (βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας), Νίκος Σκορίνης (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης) και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπεύθυνος Οικονομίας).

Την Παρασκευή 1η Μαϊου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με φορείς του Πρωτογενούς Τομέα (αλιεία, κτηνοτροφία, μεταποίηση, γεωργία, μελισσοκομία), στην οποία θα συμμετάσχει ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Ακολούθως, προγραμματίζονται ανάλογες θεματικές συναντήσεις για τον τουρισμό, την υγεία και άλλους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας των νησιών.

«Συνεχίζουμε, ενημερώνουμε για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, διαβουλευόμαστε, σχεδιάζουμε και παίρνουμε πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα, με παρεμβάσεις για την στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας» επισημαίνουν η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων και ο κ. Συρμαλένιος.

(Visited 33 times, 1 visits today)