Δημ. Τ.Ο. Σύρου-Ερμούπολης της ΝΔ: «Ο Κυριακός Μητσοτάκης και η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ανοικοδομεί τη χώρα»

Κυριάκος Μητσοτάκης
Newsroom
07/07/2020 11:27
 
 
 

Ανακοίνωση για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ εξέδωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σύρου-Ερμούπολης του κόμματος.

Σε αυτήν κάνει λόγο για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της κρίσης στα σύνορα του Έβρου και της κρίσης του κορωνοϊού από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία «θα συνεχίσει να ανοικοδομεί τη χώρα και να την κάνει πόλο έλξης και ανάπτυξης, αλλά και σταθερότητας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Οι στρατιωτικοί λένε ότι κανένας ηγέτης δε μένει στην ιστορία, όσο μεγάλος και αν ήταν, αν δεν έχει πολεμήσει. Η χώρα μας, το χρόνο που μας πέρασε, αντιμετώπισε δύο πολέμους και ευτυχώς αποδείχτηκε ότι είχε τον κατάλληλο ηγέτη όταν έπρεπε, κάτι που αναγνωρίστηκε παγκοσμίως.

Μέσα σε μόλις ένα έτος η χώρα αντιμετώπισε δύο κρίσεις, δύο εισβολές και βγήκε νικήτρια. Πρώτα την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στα σύνορά μας στον Έβρο, καθοδηγούμενοι από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας, δυστυχισμένοι και απελπισμένοι άνθρωποι έγιναν «όπλο» στα χέρια του Ερντογάν και των φανατικών του που υποκινούσαν τα επεισόδια. Η αποφασιστική, όμως, στάση της κυβέρνησης και των σωμάτων ασφαλείας μας έδειξε ότι η χώρα δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι και ότι τα σύνορα είναι απροσπέλαστα. Όλοι ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν ακόμα ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όλοι τους θα είχαν φτάσει με πορεία στην Αθήνα.

Η δεύτερη κρίση ήταν η Παγκόσμια εισβολή του θανατηφόρου ιού. Μια ασύμμετρη απειλή που χώρες κολοσσοί στην οικονομία και με πρότυπα υγειονομικά συστήματα, κατέρρευσαν. Η Ελληνική κυβέρνηση όμως με διορατικότητα, αποφασιστικότητα και έχοντας το σθένος να δώσει τον πρώτο λόγο στην επιστήμη, κατάφερε να κάνει την χώρα μας παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον πλανήτη καθιστώντας την τον ασφαλέστερο τουριστικό προορισμό, ένα καλοκαίρι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Κανείς μας δεν θέλει να φανταστεί τι θα είχε γίνει αν κυβερνούσε ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπουμε τι έγινε στην Ισπανία εκεί που συγκυβερνούν οι ομογάλακτοι τους Podemos οι οποίοι με τις ιδεοληψίες τους δεν ήθελαν νωρίς μέτρα για να… παρελάσουν στη γιορτή της γυναίκας.

Μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο Ελληνικός λαός μπόρεσε να συγκρίνει και να διαπιστώσει από τι γλύτωσε αυτόν τον δύσκολο χρόνο. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές με τις καθημερινές αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως, για τις μεθόδους (τύπου Β. Κορέας ή Βενεζουέλας) που χρησιμοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, για να εξοντώνει πολιτικούς και οικονομικούς του αντιπάλους. Μεθόδους που μόνο σε εγκληματικές οργανώσεις τύπου μαφίας είχαμε ξανακούσει, προσπαθώντας με την δημιουργία παρακράτους να αγκιστρωθεί στην εξουσία.

Ο Πρωθυπουργός μας Κυριακός Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μακριά από ιδεοληψίες, μικροκομματισμούς και εξαρτήσεις, θα συνεχίσει να ανοικοδομεί (με έργα εμβληματικά όπως το Ελληνικό) τη χώρα και να την κάνει πόλο έλξης και ανάπτυξης αλλά και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Η κυβέρνηση με πίστη, τόλμη, αποφασιστικότητα αλλά και με τις ισχυρές συμμαχίες που δημιουργεί, θα προασπίσει την Ελλάδα από τους εχθρούς της, όπου και αν αυτοί βρίσκονται.

«Όσο περισσότερο ιδρώνεις στην ειρήνη, τόσο λιγότερο αιμορραγείς στον πόλεμο».

(Visited 35 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.