Στέλιος Πέτσας: Επιβεβαίωσε την χρήση του στρατιωτικού ελικοπτέρου από τον πρωθυπουργό

Newsroom
27/07/2020 14:47
 
 
 

 

Στην ερώτηση που κατέθεσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για το αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετακινήθηκε από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο με ελικόπτερο, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου με βάση την ψήφο των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής και μετακινήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο προκειμένου να παραστεί στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με livestreaming σε όλο τον κόσμο.

Απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στη συνέχεια, «θα περίμενε κανείς περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερη υποκρισία. Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για τα καθήκοντα του τα μέσα που του διατίθενται και άλλο για ιδιωτικές του επισκέψεις. Επομένως με βάση το παρελθόν μπορεί κανείς να κρίνει ποιος το χρησιμοποιούσε για ιδιωτικές επισκέψεις και ποιος για να ασκεί τα καθήκοντά του».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης καλούσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα για τον τρόπο που μετακινήθηκε.

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*