Έφη Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση άφησε χωρίς εισόδημα όλο το καλοκαίρι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους»

Newsroom
20/08/2020 16:15
 
 
 

Σε βίαιη φτωχοποίηση οδηγούνται δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στον επισιτισμό, τον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο, σύμφωνα με την βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, οι εν λόγω εργαζόμενοι υποχρεώθηκαν από την κυβέρνηση να περάσουν ολόκληρο το καλοκαίρι χωρίς εισόδημα, με τους κ.κ. Μητσοτάκη και Βρούτση να «σφυρίζουν αδιάφορα».

Αναλυτικά, η δήλωση της κ. Αχτσιόγλου έχει ως εξής:

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, κυρίως στον επισιτισμό, τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία, αφέθηκαν από την κυβέρνηση χωρίς εισόδημα για ολόκληρο το καλοκαίρι.

Οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα λάβουν τελικά το πενιχρό επίδομα -στην καλύτερη περίπτωση 534 ευρώ- στο τέλος του Αυγούστου! Υποχρεώθηκαν δηλαδή από την κυβέρνηση δεκάδες χιλιάδες οικογένειες να περάσουν όλο το καλοκαίρι με μηδενικό εισόδημα! Επίσης, όσοι εργαζόμενοι στον επισιτισμό κατάφεραν να μπουν στις ρυθμίσεις του ΟΑΕΔ παραμένουν απλήρωτοι έως και δύο μήνες.

Οι εργαζόμενοι της χώρας φτωχοποιούνται βίαια με αποκλειστική ευθύνη των κ.κ. Μητσοτάκη και Βρούτση ενώ οι τελευταίοι σφυρίζουν αδιάφορα.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.