ΣΥΡΙΖΑ Νάξου:”Ο όμορφος κόσμος του Γιάννη Βρούτση”

admin
20/01/2015 23:02
 
 
 

Δριμεία επίθεση στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση εξαπολύει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου που μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές έβγαλε νέο "άσσο από το μανίκι" που είναι η παραχώρηση στο δήμο του οικοπέδου στον Άγιο Θαλλέλαιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει το Γιάννη Βρούτση, "Υπουργό Ανεργίας" και αναφέρετι στο "έργο" του… 

 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου:

Τα κομματικά επιτελεία  της  ΝΔ, προετοιμάζοντας  την επίσκεψη του Υπουργού της  Ανεργίας στη Νάξο, βγάλανε πάλι  νέο «άσσο από το μανίκι», την  παραχώρηση στο Δήμο, ενός  χωραφιού στον  Άγιο Θαλέλαιο, για κοινωφελή σκοπό.

Τα στρέμματα, βέβαια , δεν ανήκουν στην οικογένεια του κου Γιάννη Βρούτση, αλλά  του Οργανισμού  Εργατικής Κατοικίας, ο οποίος κατά τη γνώμη της συγκυβέρνησης, δεν ήταν κοινωφελής και τον διέλυσε. Ασφαλώς,  η φροντίδα για την ιδιαίτερη πατρίδα ενός βουλευτή  είναι θεμιτή και καλοδεχούμενη, καλό όμως  θα ήταν να μη περιορίζεται στο τελευταίο τριήμερο προ των εκλογών.

Ας δούμε, λοιπόν, τι έκανε για το νησί του όλα αυτά τα χρόνια ο κος  Γιάννης Βρούτσης.

Το Νοσοκομείο, που μας έταζε  με τη χαρακτηριστική φράση ‘’Πάει και τελείωσε!!’’ κατάντησε  ένα υποβαθμισμένο Κέντρο Υγείας ,που λειτουργεί χάρις στην αυτοθυσία του προσωπικού του και μόνον, λόγω των μνημονιακών πολιτικών ,που αυτός υπηρέτησε σαν βασικό στέλεχος της κυβέρνησης. Ας μην αναφερθούμε στα πεταμένα λεφτά του εξοπλισμού και της νέας πτέρυγας του κτηρίου. Λεφτά που  πλήρωσε ο κάθε φορολογούμενος, για να απολαμβάνει υπηρεσίες Υγείας και όχι να κάνουν  εγκαίνια  οι συνέταιροι της συγκυβέρνησης. Η προβληματική  διασύνδεση  με το Νοσοκομείο της Ερμούπολης γίνεται ακόμα με πλεούμενα ,που τζιράρουν, σκανδαλωδώς, εκατομμύρια  ευρώ κάθε χρόνο, πληρωμένα από το ελληνικό κράτος.

 

Μόλις τον Δεκέμβριο,  ανακοινώνει ότι « έλυσε»  νομοθετικά και το ζήτημα της διάθεσης των ντόπιων τυριών, εντός και εκτός Νάξου και μάλιστα έστειλε στελέχη πολυεθνικών του κλάδου της βιομηχανίας  γάλακτος, να μας πείσουν, ότι δουλεύουν για το καλό των μικρών παραγωγών της ορεινής Νάξου.

Όμως ο βίος και η πολιτεία του κου Γιάννη  Βρούτση, έχει  και μια άλλη πλευρά, πανελλήνιας εμβέλειας, γι αυτό  το λόγο εξέδωσε απολογιστικό υπόμνημα για τα 2,5 χρόνια του έργου του. Πραγματικά, μόλις 2,5 χρόνια του πήρε για να περικόψει τις συντάξεις  μέχρι και 50{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}, όπως  υπερηφανεύεται, και να θέσει τις επικουρικές υπό αίρεση. Και ενώ, τα αποθεματικά των Ταμείων, μετά τα κουρέματα, την ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία και την κατεδάφιση της εργατικής νομοθεσίας , δείχνουν μείωση κατά 741 εκ. ευρώ, υποστηρίζει ότι  νοικοκύρεψε  το ασφαλιστικό.

 

Κύριε Βρούτση, όλα τα παραμύθια έχουν τέλος, όσο τρομακτικά και νάναι. Αυτόν  τον κόσμο της δουλειάς χωρίς αξιοπρέπεια, με ‘’ευέλικτες ‘’ μορφές εργασίας, χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, χωρίς ωράριο, χωρίς πενθήμερο και κυριακάτικη αργία σας τον χαρίζουμε.

Προχωράμε για μια κοινωνία με Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη,  Δημοκρατία.

Αυτό είναι το δικό μας βιώσιμο χρέος στην κοινωνία της Νάξου.

 

Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*