Μάριος Βαζαίος υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι»: «Να δούμε το “εμείς” μέσα από την πολιτική διαδικασία»

admin
21/01/2015 00:40
 
 
 

 

Ενστερνιζόμενος πλήρως το σκεπτικό του «Ποταμιού», ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Μάριος Βαζαίος αποφάσισε να κατέλθει στον πολιτικό στίβο προκειμένου να συνεισφέρει στο κοινό καλό, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο naxostimes.gr και στην Πόπη Αλιμπέρτη.

Ο κ. Βαζαίος επεσήμανε ότι «πρέπει να δούμε το “εμείς” μέσα από την πολιτική διαδικασία», 

εξηγώντας ταυτόχρονα ότι «το πηγαίο, το αυθόρμητο, το πρακτικό πνεύμα, η καθαρή λογική και η καθαρή επιθυμία που εκφράζουν οι σκεπτόμενοι πολίτες που σχηματίζουν το “Ποτάμι”» ήταν αυτά που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. «Αυτό που μας ενώνει στο “Ποτάμι” και μας παρασύρει είναι το πώς θα λύσουμε τα προβλήματα, έξω από κομματικές ιδεολογίες και πολιτικές αγκυλώσεις […] Είναι μια ελπίδα, μια καθαρή, νέα δύναμη, νέα οπτική στα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το «Ποτάμι» ως 3η δύναμη στην Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μηνύματα που λαμβάνει από την επαφή του με τους πολίτες των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των περιοδειών του στα νησιά. «Ξέρω την πραγματικότητα και τις δυσκολίες του να ζεις μόνιμα σε ένα νησί και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο αξίζει να στρατευτώ σε ένα πολιτικό κίνημα για να βοηθήσουμε να αποκτήσουν τα νησιά μας μόνιμη νησιωτική πολιτική» τόνισε ο κ. Βαζαίος, ο οποίος ανέλυσε τι σημαίνει νησιωτικότητα και νησιωτική πολιτική για το «Ποτάμι». Μίλησε, επίσης, για εμπαιγμό των παραγωγικών τάξεων και ειδικότερα των παραγωγών της πρωτογενούς παραγωγής στη Νάξο.

Κατά την άποψη του, τα νησιά των Κυκλάδων μπορούν να στηριχθούν στον τουρισμό, τον πολιτισμό και την παραγωγή για να αναπτυχθούν οικονομικά. «Στοχευμένες προτάσεις θέλουμε και μελετάμε στο “Ποτάμι”. Όχι θεωρίες και γενικότητες. Στην πράξη και ειδικότερα σε κάθε τόπο, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε πλαίσιο που να βοηθάει τους επαγγελματίες παραγωγούς να αναπτύξουν επιχειρηματικότητα, να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο, χωρίς να ζητάμε δανεικά και να είμαστε επαίτες στους ξένους».

Τέλος, προέτρεψε τους Κυκλαδίτες να μην φοβηθούν το καινούριο, καθώς πλέον με το «Ποτάμι» δεν υπάρχει δικαιολογία να εγκλωβιστούν στο παλιό που έφερε τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο. «Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά μπροστά με το Ποτάμι» δήλωσε ο κ. Βαζαίος.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του κ. Βαζαίου:

 

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*