Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Άννας Μαυρουδή στην Ίο

admin
21/01/2015 09:40
 
 
 

Την Ίο επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Μαυρουδή στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές. Είναι ο 8ο σταθμός της υποψήφιας μέσα σε 10 ημέρες.

Η κ. Μαυρουδή επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες, το Κέντρο Υγείας και καταστήματα, όπου συνομίλησε με πολίτες και εργαζόμενους. Επισκέφθηκε, επίσης, το δημαρχείο και συζήτησε με τον δήμαρχο Ίου τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους Nιώτες και τις Nιώτισσες, όπως το ακτοπλοϊκό, η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του ΧΥΤΑ), η έλλειψη χρηματοδότησης για αποπεράτωση του νέου σφαγείου, αλλά και γενικότερα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Σε απογευματινή εκδήλωση όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών τάξεων, συνταξιούχοι, μισθωτοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύθηκαν οι προγραμματικές θέσεις για τη νησιωτικότητα αλλά και τις Κυκλάδες ιδιαίτερα.

Η διασφάλιση επαρκούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης κατά τους χειμερινούς μήνες, η διατήρηση του χαμηλού συντελεστή Φ.Π.Α. για τα νησιά, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η θέσπιση ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικούσυστήματος με το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, η στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, των μικροεπιχειρηματιών του τουρισμού, αποτελούν τις ελάχιστες δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών. Από την πλευρά τους, οι πολίτες ανέδειξαν τα προβλήματα που τους απασχολούν σε μια ανοιχτή σε όλους συζήτηση.

Η περιοδεία συνεχίζεται στις Δυτικές Κυκλάδες με επόμενο προορισμό τη Σίφνο. 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*