Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων της ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει σε πολιτικές που βλάπτουν την ελληνική κοινωνία»

Newsroom
22/10/2020 10:54
 
 
 

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά απέναντι από τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντα του εξέφρασε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Κυκλάδων της ΝΔ.

Με αφορμή την καταψήφιση – από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – της τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή για την αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από την θεομηνία, αλλά και την αρνητική στάση που κράτησε η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, η Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων της ΝΔ υποστήριξε ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα «εμμένει σε πολιτικές που βλάπτουν την ελληνική κοινωνία και κάθε Έλληνα πολίτη, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό των μικροπολιτικών του αδιεξόδων και ιδεοληψιών».

Από την άλλη, έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος – όπως τόνισε – «δίνει καθημερινά την “μάχη” σοβαρά και υπεύθυνα και σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό της Πατρίδας μας και των πολιτών της».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων της ΝΔ έχει ως εξής:

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αφού πρώτα δεν υπερψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Ιανού. Εχθές δεν υπερψήφισε ούτε την τροπολογία για την αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από την θεομηνία.

Την ίδια ώρα, στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε κατά του συνόλου της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα κοινή αγροτική πολιτική που ανοίγει τον δρόμο για εισροή 19 δισ. στους Έλληνες αγρότες.

Αποδεικνύεται, δυστυχώς, για άλλη μια φορά πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά απέναντι από τους μικρομεσαίους, απέναντι στους αγρότες, απέναντι από τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει σε πολιτικές που βλάπτουν την Ελληνική κοινωνία και κάθε Έλληνα πολίτη σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό των μικροπολιτικών του αδιεξόδων και ιδεοληψιών.

Τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και η αμφισβήτηση του κ. Τσίπρα δεν λύνονται με πολιτικές που στηρίζονται στο ψεύδος, την παραπληροφόρηση και την διαστρέβλωση και κυρίως δεν λύνονται με αποφάσεις και ενέργειες που βλάπτουν τους Έλληνες πολίτες.

Ευτυχώς για την Πατρίδα μας, τούτη τη δύσκολη συγκυρία όπου η πανδημία συνεχίζει να ταλαιπωρεί και να προβληματίζει την παγκόσμια κοινότητα, στο τιμόνι της βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ένας πρωθυπουργός που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της Πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών. Δίνει καθημερινά την «μάχη» σοβαρά και υπεύθυνα και σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό της Πατρίδας μας και των πολιτών της.

Ίσως κάποια στιγμή παραδειγματιστεί και η αντιπολίτευση!!

(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*