Περιοδείες και προεκλογικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

admin
22/01/2015 09:37
 
 
 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19/1 το νησί της Κύθνου. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού Σταμάτη Γαρδέρη και επισκέφθηκε τα γραφεία των δημοτικών κοινοτήτων Κύθνου και Δρυοπίδας, ενώ συνομίλησε και με τον πρόεδρο της Κοινότητας Δρυοπίδας Σταμάτη Μαρτίνο.

Η συζήτηση με τον δήμαρχο, όσο και οι συνομιλίες που είχε ο υποψήφιος βουλευτής κατά την περιοδεία του στους δρόμους και τα καφενεία του νησιού, με επιχειρηματίες και κατοίκους, επικεντρώθηκε στα θέματα που απασχολούν και ταλανίζουν το νησί, με κυρίαρχα το ακτοπλοϊκό, την υποστελέχωση των υπηρεσιών, την υποβάθμιση της υγείας, περιβαλλοντικά ζητήματα και ζητήματα χωροταξικού και πολεοδομικού χαρακτήρα, καθώς και την ανάδειξη του σπηλαίου της Δρυοπίδας, το οποίο και επισκέφθηκε ο κ. Συρίγος.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών και ιδιαίτερα των νησιωτών, επανέλαβε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, ενώ επέκρινε την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Κύθνου. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην περιοχή του Μέριχα.

Την Τρίτη 20/1 ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου τα χωριά Αγερσανί, Τρίποδες και Γλινάδο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής, του τουρισμού και της οικονομικής και κοινωνικής ανόρθωσης της χώρας.

Την ίδια μέρα η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πάρου πραγματοποίησε εκδήλωση στην Αγκαιριά, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου, όπου έγινε παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε κατοίκους της περιοχής, με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ηλία Γουρδούκη. Κατά την ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως έχει γίνει αποδέκτης της πεποίθησης του κόσμου ότι ήρθε η ώρα να ανατραπεί η πολιτική εξυπηρέτησης των μνημονίων!

Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες συνεχίστηκαν στην Τήνο, με τους υποψήφιους Αντώνη Συρίγο και Δημήτρη Πολιτόπουλο, στo Φιλώτι της Νάξου με τον υποψήφιο Νίκο Μανιό, στα Μάρμαρα Πάρου με τον υποψήφιο Ηλία Γουρδούκη,  ενώ στη Μήλο πραγματοποιήθηκε προεκλογική εκδήλωση, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές, Νίκο Συρμαλένιο και Άννα Μαυρουδή. 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*