Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα πληρώνει τις φιέστες Μητσοτάκη στη Σαντορίνη»

Newsroom
11/11/2020 16:57
 
 
 

«Κυνική ομολογία αποτυχίας, ανευθυνότητας και ανικανότητας» χαρακτήρισε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση δεν κατάφερε να προβλέψει τις επιπτώσεις που θα είχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας το άνοιγμα του τουρισμού.

«Τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη στη Σαντορίνη τις πληρώνει σήμερα όλη η Ελλάδα» ανέφερε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση επιβάλλει τώρα αυτό που δεν τόλμησε να κάνει το καλοκαίρι, δηλαδή το αρνητικό τεστ για όποιον ταξιδεύει στην Ελλάδα.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
Η παραδοχή του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση έπεσε έξω στις προβλέψεις της για την πανδημία με το άνοιγμα του τουρισμού συνιστά πρωτοφανή και κυνική ομολογία αποτυχίας, ανευθυνότητας και ανικανότητας.

Τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη στη Σαντορίνη τις πληρώνει σήμερα όλη η Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για το αλλοπρόσαλλο και άρον άρον άνοιγμα του τουρισμού, χωρίς προετοιμασία και ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα που οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Είχε τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού;

Σήμερα, αφού έχουν χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και το ΕΣΥ είναι στα όριά του, η κυβέρνηση θυμήθηκε να επιβάλλει αυτό που δεν τόλμησε το καλοκαίρι γιατί έτσι απαίτησαν τα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις εγκληματικές της ευθύνες: Αρνητικό τεστ για όποιον ταξιδεύει στην Ελλάδα.

(πηγή φωτό: skai.gr)

(Visited 56 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.