Την Πάρο, την Αντίπαρο και τη Σύρο επισκέφθηκε ο Γιάννης Πολυχρονάκος

admin
22/01/2015 13:50
 
 
 

Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφθηκε χθες ο Γιάννης Πολυχρονάκος (Σέργης), υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ο κ. Πολυχρονάκος βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας, συνομίλησε με τους εργαζομένους και άκουσε τα προβλήματά τους, ειδικότερα όσον αφορά στη στελέχωση στον τομέα της υγείας αλλά και στον διοικητικό (ειδικότερα όσον αφορά τις οικονομικές υπηρεσίες).

Στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά της Πάρου, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και κατευθύνθηκε στη Νάουσα όπου συναντήθηκε με κατοίκους αλλά και με φίλους που στηρίζουν το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

Τέλος, επισκέφτηκε την Αντίπαρο όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που έχουν, ειδικότερα κατά τη χειμερινή περίοδο λόγω της ελλείψεως υποδομών.

Σήμερα, ο κ. Πολυχρονάκος βρίσκεται στη Σύρο και επισκέφθηκε μαζί με τον έτερο υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  Νίκο Γαλανό τον Δήμο, την Εφορία και υπηρεσίες τις Περιφέρειας, ενώ το απόγευμα στις 6 θα συμμετάσχει σε debate με εκπροσώπους των κομμάτων ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΙΓΑΙΟ TV και με live streaming  στο http://www.livestream.com/aigaiotv.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*