Νίκος Μανιός: «O κόσμος σταμάτησε να φοβάται και θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

admin
21/01/2015 14:03
 
 
 

Το (προεκλογικό) κλίμα που επικρατεί στις Κυκλάδες αυτή τη στιγμή περιέγραψε σε συνέντευξη του στην Πόπη Αλιμπέρτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο οποίος – όπως υποστήριξε – έχει γίνει αποδέκτης της πεποίθησης ότι η πολιτική εξυπηρέτησης των μνημονίων πρέπει να ανατραπεί.

Ως συντονιστής του Τμήματος Υγείας, ο κ. Μανιός

 έχει τοποθετήσει ψηλά στην ατζέντα του τον πολύπαθο αυτόν τομέα, που – ειδικά στις Κυκλάδες – «νοσεί» εδώ και χρόνια, ενώ έχει δεχθεί και απανωτά «χτυπήματα» λόγω των συνεχών οικονομικών περικοπών, με αποτέλεσμα η δημόσια υγεία να έχει υποβαθμιστεί και να έχει αποδυναμωθεί σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό προς εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο υποψήφιος βουλευτής υπεραμύνθηκε της νησιωτικότητας και των ιδιαιτεροτήτων που απορρέουν από αυτή και είπε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την πολιτική βούληση να διαχειριστεί τα προβλήματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε απερίφραστα ότι το χαράτσι του ΈΝΦΙΑ θα καταργηθεί και πρόσθεσε ότι θα σταματήσει ο φαύλος κύκλος της διαπραγμάτευσης με επαχθείς όρους.

«Ο δύσκολος δρόμος ανοίγει μόνο όταν ξεκινήσει κάποιος να θέλει να τον περπατήσει. Εμείς θα ανοίξουμε τον δρόμο της ανατροπής αυτών των πολιτικών» τόνισε ο κ. Μανιός, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές. 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*