Η πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στις 21:30 της Κυριακής

admin
22/01/2015 15:25
 
 
 
>

Γύρω στις 21:30 της Κυριακής υπολογίζεται ότι θα μπορεί να γίνει η πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε την Πέμπτη η εταιρία Singular Logic, σε ενημέρωσή της στο υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως αναφέρθηκε, η διαδικασία μετάδοσης θα είναι, σε γενικές γραμμές, η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Οι διαφορές θα έγκεινται στην ταχύτητα της ενημέρωσης των δεδομένων της Επικράτειας, η οποία από τα πέντε λεπτά που ήταν στις προηγούμενες εκλογές, φέτος θα επιτυγχάνεται σε ένα λεπτό, και στα στοιχεία σταυροδοσίας, που ενώ μέχρι τώρα τα συγκεντρωτικά στοιχεία περιορίζονταν για τον νομό Αττικής, σε αυτές τις εκλογές θα παρέχεται η δυνατότητα έως το πρωί της Δευτέρας να υπάρχουν και για τις υπόλοιπες περιφέρειες.

«Στις συγκεκριμένες εκλογές, δύο με τρία κόμματα "παίζουν" στο 3{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}. Ενδεχομένως να ξέρουμε ποιο θα είναι πρώτο, δεύτερο και τρίτο κόμμα, όχι όμως και ποιο θα είναι το τελευταίο που μπαίνει στη Βουλή, γεγονός που μπορεί να ανατρέψει την τελική εικόνα και τις έδρες», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic, κ. Μιχάλης Καριώτογλου,

Ακόμη, συμπλήρωσε πως ίσως να μην υπάρχει από νωρίς ασφαλής εκτίμηση για το εάν το πρώτο κόμμα παίρνει αυτοδυναμία και ποια κόμματα, τελικά, εισάγονται στη Βουλή.

 

Πηγή : Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*