Περιοδείες και συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Δημήτρη Πολιτόπουλου

admin
22/01/2015 16:32
 
 
 

Στo πλαίσιo του προεκλογικού αγώνα, ο Δημήτρης Πολιτόπουλος (Αρμάος), Οικολόγος που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, περιόδευσε από 19/1 έως 22/1 σε Μήλο Κίμωλο, Σύρο και Τήνο.

Συναντήθηκε με κατοίκους των νησιών με τους οποίους συνομίλησε αναλύοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Συναντήθηκε με το δήμαρχο της Κιμώλου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του νησιού, ενώ το βράδυ πήγε στη Σύρο και είχε συνάντηση με παράγοντες του τόπου. Στη Σύρο επισκέφθηκε επίσης δημόσιες υπηρεσίες, συναντήθηκε με υπαλλήλους της διαχειριστικής αρχής και ενημερώθηκε για τη διαχείριση κονδυλίων ΕΣΠΑ. Επισκέφθηκε την Πολεοδομία, όπου ενημερώθηκε για χωροταξικά θέματα των Κυκλάδων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους σχετικά με το έργο της.

Την Τετάρτη 21/1 είχε συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων. Συζητήθηκαν θέματα όπως ο Φ.Π.Α., οι ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις, η υποστελέχωση και η συνεπακόλουθη υπολειτουργία υπηρεσιών που σχετίζονται άμεσα με την επιχειρηματικότητα στις Κυκλάδες, ενώ έγινε εκτενής αναφορά και στις ευκαιρίες περιβαλλοντικής διαχείρισης και ενεργειακής ανάπτυξης των νησιών.

Ο υποψήφιος βουλευτής, με αφορμή την ενασχόλησή του με το περιβάλλον και τη διαχείριση απορριμμάτων, πιο πρόσφατα διαμέσου της νεοσύστατης και ήδη βραβευμένης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΚΑΛΛΟΝΗ-ΚΕΛΛΙΑ», την πρότυπη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση της Τήνου για την Τοπική Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, τόνισε τη σπουδαιότητα της ορθής διαχείρισης απορριμμάτων. Υπογράμμισε ότι είναι «απαραίτητη μια φιλοσοφία που εκτιμά αυτά που αποκαλούμε απορρίμματα και σκουπίδια ως “θησαυρό” καθώς πρόκειται για πολύτιμο οικονομικό προϊόν» που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη. 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*