Περιοδείες και προεκλογικές εκδηλώσεις των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

admin
22/01/2015 16:58
 
 
 

Στο νησί της Μήλου βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Άννα Μαυρουδή την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές.

Στο χώρο του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Μήλου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση, όπου συμμετείχαν ως ομιλητές οι υποψήφιοι βουλευτές. Στην εκδήλωση επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά με την πολυπληθή παρουσία του κόσμου, το ενδιαφέρον για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανιός, συνοδευόμενος από στελέχη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου. Τα αναπτυξιακά ζητήματα της γεωργίας και κτηνοτροφίας, η δημιουργία ενός υγιούς συνεταιριστικού κινήματος και τα θέματα της υγειονομικής φροντίδας και των απαραίτητων δομών στην ορεινή Νάξο, κυριάρχησαν στην συζήτηση.

Στην Τήνο βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Συρίγος και Δημήτρης Πολιτόπουλος. Οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖA και στη συνέχεια μετέβησαν στο δημαρχείο, όπου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους. Το απόγευμα ο κ. Πολιτόπουλος επισκέφθηκε τον Πύργο και ο κ. Συρίγος την Καλλονή, όπου και έγινε μια πολύωρη συζήτηση με τους κατοίκους τόσο για τα προβλήματα των αγροτών, όσο και για το σημερινό, άδικο φορολογικό σύστημα. Ο κ. Συρίγος επεσήμανε την ανάγκη για ελάφρυνση των φόρων, καθώς και τη σημασία που θα έχει για όλα τα νησιά η ανάπτυξη του ενδοκυκλαδικού εμπορίου ειδικά στα αγροτικά προϊόντα.

Αύριο Παρασκευή ο Ηλίας Γουρδούκης θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάρο, στο εκλογικό κέντρο στην παραλία της Παροικιάς. O Νίκος Μανιός θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία της Χώρας Νάξου. Η Άννα Μαυρουδή επιστρέφει στην Κέα, όπου και θα συμμετέχει στην τελευταία προεκλογική εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία. Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος θα ολοκληρώσει τις περιοδείες του στην Τήνο. Ο Αντώνης Συρίγος θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων στη Σύρο. Ο Νίκος Συρμαλένιος θα βρίσκεται στη Μήλο. 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*