Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό: «Εγκλωβισμένος στο δρόμο της αποτυχίας ο κ. Μητσοτάκης»

Newsroom
04/01/2021 16:34
 
 
 

«Φιάσκο» χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι με τις επιλογές του «επιβράβευσε τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, το χάος στα σχολεία, το μπάχαλο στον τουρισμό».

Σε δήλωση on camera, ο κ. Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός παραμένει «εγκλωβισμένος στην αποτυχία του», έχοντας απέναντί του την δυσαρέσκεια της κοινωνίας.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
«Εγκλωβισμένος στην αποτυχία του, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό-φιάσκο. Ανίκανος για ουσιαστικές αλλαγές, προσέθεσε βουλευτές, δημιουργώντας ένα “ευέλικτο” σχήμα 59 υπουργών.
Ο ανασχηματισμός αποτελεί ένα μήνυμα σύγκρουσης με την κοινωνία. Επιβράβευσε τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, το χάος στα σχολεία, το μπάχαλο στον τουρισμό.

Οι “μουσικές καρέκλες” και τα σχέδια για εκλογικό αιφνιδιασμό, με τον ακροδεξιό κ. Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών, που ζητούσε θεσμικά μέτρα για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, δεν μπορούν να σώσουν τον κ. Μητσοτάκη από την κοινωνική δυσαρέσκεια και τις ευθύνες του».

(Visited 69 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*