VIDEO: Γ. Βρούτσης: «Η Νησιωτική Πολιτική αποτελεί εθνικό καθήκον»

broytsis giannis boyli
Newsroom
28/01/2021 11:45
 
 
 

Στη διαμόρφωση ενός ενιαίου στρατηγικού πλαισίου θα συμβάλλει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τη δημιουργία ολοκληρωμένης θαλάσσιας πολιτικής στο νησιωτικό χώρο, σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή, ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ρηξικέλευθο και πρόσθεσε ότι η νησιωτική πολιτική θα συνεχίσει να απασχολεί το πολιτικό σύστημα προκειμένου να δοθεί βιώσιμη προοπτική στους νησιώτες, μέσω της επίλυσης σημαντικών προβλημάτων που δημιουργεί η γεωγραφική ασυνέχεια.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να ασκήσει έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κομματικό πατριωτισμό» εκ μέρους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που το εμποδίζει να αντιληφθεί την αξία του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και να το στηρίξει.

«Τα ζητήματα που αφορούν στη νησιωτικότητα είναι και εθνικά ζητήματα, γι’ αυτό και πρέπει η Πολιτεία με κάθε τρόπο να στηρίξει τα νησιά και τους κατοίκους τους» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο του κ. Πλακιωτάκη θα διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την νησιωτική Ελλάδα.

Παρακολουθήστε την ομιλία του κ. Βρούτση στη Βουλή

 

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*