Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Γεωργιάδη σχετικά με την εστίαση: «Εξοργιστικά προκλητικός»

Newsroom
01/02/2021 4:43
  •  
  •  
  •  

«Εκνευριστικά αλαζονικούς» χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας ότι ζουν στον κόσμο τους, χωρίς επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, παρά το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενοι στον κλάδο της εστίασης αντιμετωπίζουν πια ζήτημα επιβίωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά με ειρωνεία και προκλήσεις στην αυτονόητη διαμαρτυρία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενοι της εστίασης βρίσκονται σε απόγνωση, αντιμέτωποι όχι απλά με κίνδυνο λουκέτων και απολύσεων αλλά πλέον με αδυναμία επιβίωσης.

Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γεωργιάδης δεν βρίσκει λέξη να πει για την ανάγκη μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, κουρέματος του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων αντί για κουτσουρεμένα επιδόματα αναστολής της εργασίας τους. Απαντά στην αυτονόητη διαμαρτυρία τους μόνο με ειρωνεία και προκλήσεις, καλώντας τους να παραδώσουν σε εκείνον και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον υπουργό που αναρωτιόταν εν μέσω πανδημίας «τι θα τα κάνει ο κόσμος τα λεφτά, θα γίνει 300 κιλά» και «τι να τα κάνουμε 1000 λεωφορεία, να κόβουν βόλτα στο Σύνταγμα».
Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δεν ζουν απλά στον κόσμο τους, χωρίς επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Είναι και εκνευριστικά αλαζονικοί.

(Visited 214 times, 1 visits today)