Περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

admin
23/01/2015 19:57
 
 
 

Ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος βρέθηκε χθες στην Άνδρο προκειμένου να παραστεί στην προεκλογική εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Χώρα.

 Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Νίκη, αναφέρθηκε αναλυτικά στο σύνολο των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμοστούν από μια αριστερή κυβέρνηση στα πλαίσια της νησιωτικότητας.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε επικεντρώθηκαν κυρίως στη 13η σύνταξη, την φορολόγηση φυσικών και νομικών προσώπων, τον ΕΝΦΙΑ, την επανασύσταση της Δ.Ο.Υ. Άνδρου, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανασφάλιστων, τα κλειστά Περιφερειακά Ιατρεία, κ.α.

Το απόγευμα είχε προηγηθεί συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Όρμο Κορθίου, όπου το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων μονοπώλησαν οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, η ανάγκη για απονομή δικαιοσύνης, η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και η λειτουργία των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο νησί.

Ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανιός  συνοδευόμενος από μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, επισκέφτηκε χθες την Κόρωνο, τη Μέση και την Κεραμωτή. Το σμυριδικό, η ισόρροπη ανάπτυξη της ορεινής Νάξου και η πεποίθηση ότι η κοινωνία πρέπει να μπει στο προσκήνιο των εξελίξεων, κυριάρχησαν στις συζητήσεις. Σήμερα στην Νάξο πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Παραλία της Χώρας, με ομιλητή τον Νίκο Μανιό.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Συρίγος, συνοδευόμενος από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην αγορά της Ερμούπολης, όπου μοιράστηκε προεκλογικό υλικό και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους του νησιού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ενώ πραγματοποίησε συνάντησε με τον Πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις και τη λειτουργία του. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, όπου πραγματοποιήθηκε διαδοχική συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, κατά την οποία τονίστηκαν τα μεγάλα προβλήματα που ανακύπτουν στην αστυνόμευση του νομού, λόγω της υποστελέχωσης κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*