Το νέο ΕΣΥ παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Newsroom
02/03/2021 2:47
  •  
  •  
  •  

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρώην Υπουργό Υγείας και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανδρέα Ξανθό, την αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας Δώρα Αυγέρη, την καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού, τον καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόννης Γρηγόρη Γεροτζιάφα, τον καθηγητή της Πολιτικής Υγείας του LSE Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή Ιατρικής του Harvard Όθωνα Ηλιόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή Παιδοψυχιατρικής Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ρευματοπαθών «ΕΛΕΑΝΑ» Αθανασία Παππά, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου και αναπληρώτρια Γραμματέα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας Εύη Ορφανού και την ΠΕ νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ, Κατερίνα Κεραμά.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook, το επίσημο κανάλι του Αλέξη Τσιπρα στο YouTube, το avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.

(Visited 47 times, 1 visits today)