Γ. Βρούτσης: «Σημαντική μέρα για τους Έλληνες η ανακοίνωση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας» (video)

Σίκινο Φολέγανδρο Ανάφη Γιάννης Βρούτσης
Newsroom
01/04/2021 15:20
 
 
 

Μεγάλη δομική αλλαγή, η οποία θα αντιμετωπίσει παθογένειες και προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, συμβάλλοντας στην ψηφιακή της μετάβαση, την αύξηση της απασχόλησης, την κοινωνική συνοχή, την αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την πράσινη οικονομία, χαρακτήρισε το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Όσον αφορά στο κατεπείγον του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, σε χθεσινή του ομιλία στη Βουλή, ο κ. Βρούτσης υποστήριξε ότι δικαιολογείται από την έκτακτη κατάσταση της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση των δομών υγείας και στην επέκταση του πλέγματος μέτρων στήριξης σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, εργαζομένους και ανέργους.

Επιπλέον, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την «υποκριτική στάση» του και την «μηδενιστική και επιπόλαιη κριτική», καταλογίζοντάς του ευθύνες για την αύξηση των κρουσμάτων, καθώς – όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ – με δική του πρωτοβουλία κάλεσε τους πολίτες σε μια σειρά συγκεντρώσεων.

«Η Ελλάδα έχει τις καλύτερες επιδόσεις, όσον αφορά στην διαχείριση της πανδημίας και βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης […] καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση και όταν νικήσουμε την πανδημία, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του

(Visited 187 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*