Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Newsroom
14/04/2021 14:51
 
 
 

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να τον ενημερώσει για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον νομό και να του μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί ενόψει της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου αλλά και της πορείας του εμβολιασμού των νησιωτών, ο οποίος – σύμφωνα με τον βουλευτή – “αποτελεί μεγάλο όπλο της κοινωνίας μας απέναντι στην πανδημία”.

Τα έργα υποδομής, οι πρωτοβουλίες για περαιτέρω ενίσχυση της νησιωτικότητας, τα μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας (επιχειρήσεων και εργαζόμενων), αλλά και η επιστροφή στην κανονικότητα ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη μεταξύ τους συζήτηση. Το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη εστιάστηκε στον παλμό της τοπικής κοινωνίας, την οποία “από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει σταθερό συνομιλητή”, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φόρτωμας, επί δέκα χρόνια και πριν εκλεγεί βουλευτής τον Ιούλιο του 2019, εργαζόταν δίπλα στον Πρωθυπουργό, με τη σχέση που τους συνδέει να είναι μακρά και στενή.

Για τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη ο Βουλευτής Κυκλάδων δήλωσε: “Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφθώ τον Πρωθυπουργό και να του θέσω τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τις Κυκλάδες. Τα δέκα χρόνια που εργάστηκα δίπλα του αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη για εμένα και σήμερα από τη θέση του Βουλευτή διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο. Ο Πρωθυπουργός είναι πάντα δίπλα στα νησιά μας ενεργά και αυτό αποδεικνύεται με όλες τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που μας δίνουν τη δυνατότητα εμείς οι νησιώτες, πρώτη φορά να νιώθουμε ισότιμοι με τους πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας και να μιλάμε για νησιωτικότητα στην πράξη. Τον ευχαριστώ δημόσια για αυτό”.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.