Γ. Βρούτσης: «Με σχέδιο προχωράμε στο άνοιγμα του Τουρισμού» (video)

εγκαίνια ΑΔΜΗΕ υποσταθμός Νάξου
Newsroom
19/04/2021 16:30
 
 
 

Τη δική του απάντηση στην επίκαιρη επερώτηση του ΚΙΝ.ΑΛ. για τον Τουρισμό έδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η κυβέρνηση ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον συγκεκριμένο τομέα, καθώς συνεισφέρει στο ΑΕΠ της χώρας και στα έσοδα της, γι’ αυτό και υπεραμύνθηκε της απόφασής της να δώσει προτεραιότητα στο άνοιγμα του Τουρισμού, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.

Επίσης, ανάφερε τα μέτρα που πάρθηκαν στο πλαίσιο στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι επλήγησαν από την πανδημία, λέγοντας ότι φτιάχτηκε ένα «πολύ ισχυρό δίχτυ προστασίας». «Ό,τι έχουμε εξαγγείλει, έχει γίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, με απόλυτη συνέπεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το άνοιγμα του Τουρισμού στις 14 Μαΐου, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν πάμε στα κουτουρού. Για μας ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Η Ελλάδα έχει πάρει τα καλύτερα υγειονομικά μέτρα, προχωρά τους εμβολιασμούς με πολύ μεγάλη ταχύτητα και οι τουρίστες θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους με ασφάλεια, φέρνοντας χρήματα στη χώρα μας».

(Visited 110 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*