Ανακοίνωση-απάντηση του Νίκου Λεβογιάννη στο Λευτέρη Βερύκοκκο: «H ξερή λάσπη δεν πιάνει πουθενά»

Newsroom
06/05/2021 23:14
 
 
 

 

ΝΙΚΟΣ Ι. ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ
του κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΥ μέλους της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
H ξερή λάσπη δεν πιάνει πουθενά

Στη μικρή κοινωνία των νησιών μας ΟΛΟΙ γνωριζόμαστε άριστα και «ουδέν μένει κρυπτόν υπό τον ήλιον». Ο λαός των Κυκλάδων επί 23 χρόνια, σε 9 εκλογικές αναμετρήσεις, με τίμησε με την ψήφο του και με εξέλεξε επί 16 χρόνια Βουλευτή.

Στο μακρό αυτό χρονικό διάστημα τον υπηρέτησα με απόλυτο σεβασμό, πιστός στην εντολή του, στο Σύνταγμα, στους νόμους, στις δημοκρατικές ιδέες, τις αρχές και τις αξίες, για τις οποίες αγωνίστηκα και αγωνίζομαι όλη μου τη ζωή. Η ξερή λάσπη δεν κολλάει πουθενά, επιστρέφει σ’ εκείνους που την εξαπολύουν και σε όσους τους ανέχονται και τους συγκαλύπτουν.

Ο κύριος Λευτέρης Βερύκοκκος, μέλος της Ν.Ε. Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, μη αντέχοντας την ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική-κριτική φωνή μου, για τα προβλήματα του τόπου, αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά και δημόσια μαζί μου, ακολούθησε το γνωστό γκεμπελικό «ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει» και κατέφυγε στις 25-26 Απριλίου 2021 σε σελίδα (Vounek-Social Media) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ανήκει στη Ν.Ε. Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία εξαπέλυσε εναντίον μου ασύστολες και πρωτοφανείς συκοφαντίες, αποδίδοντάς μου παντελώς ανύπαρκτες και ανυπόστατες πράξεις, που θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου. Πίστευε ο εν λόγω κύριος ότι θα παραμείνει κρυπτόμενος, «προστατευμένος» στην εσωτερική κομματική σελίδα, έχοντας την πεποίθηση ότι απολαμβάνει μιας ιδιότυπης κομματικής ασυλίας, πολύ πέραν των ορίων του νόμου.

Αποκαλύπτω και καταγγέλλω σήμερα τις κατάπτυστες αυτές πράξεις του εν λόγω κυρίου, που απάδουν στο δημοκρατικό ήθος κάθε πολίτη, πολύ περισσότερο στελέχους της Αριστεράς και τον παραδίδω στη δημόσια χλεύη. Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχουν οι αρμόδιες αρχές.
Αθήνα 5 Μαΐου 2021
Νίκος Λεβογιάννης πρώην Βουλευτής

(Visited 206 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*