Γιάννης Βρούτσης: «Η ΝΔ ανοίγει δρόμους προς όφελος εργαζομένων και επιχειρήσεων» (video)

Newsroom
11/06/2021 21:50
 
 
 

«Διαχρονικά, στο αξιακό σύστημα της ΝΔ, το 8ωρο, το πενθήμερο, το 40ωρο και οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας αποτελούν αναλλοίωτες αρχές και αξίες». Την άποψη αυτή διατύπωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, περί Προστασίας της Εργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, αυτό που επιθυμεί η ΝΔ είναι αύξηση της εργασίας, ποιοτικές θέσεις εργασίας, οχύρωση και θωράκιση της αγοράς εργασίας και νομιμότητα στην αγορά εργασίας, υποστηρίζοντας ότι η κριτική που άσκησε η Αντιπολίτευση στις κυβερνητικές πολιτικές, διαψεύστηκε.

«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει πολλές θετικές διατάξεις, οι οποίες πρέπει να υπερψηφιστούν», καθώς οριοθετούν ένα νέο, σύγχρονο πλαίσιο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για την τηλε-εργασία επισήμανε ότι ήρθε για να μείνει.

«Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα και η παράταξη της ΝΔ έχει αποδείξει διαχρονικά, κόντρα στις δυνάμεις της αδράνειας, ότι ανοίγει δρόμους για την προσαρμογή στο μέλλον προς όφελος εργαζομένων και επιχειρήσεων! Οι μεταρρυθμίσεις που έχουμε κάνει, μας δικαιώνουν» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Δείτε την ομιλία του κ. Βρούτση

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*