Ο Γιάννης Βρούτσης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας: «Η ΝΔ είναι ένα λαϊκό κόμμα που στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους»

Newsroom
15/06/2021 10:15
 
 
 

«Από την ημέρα της ίδρυσής της, η ΝΔ έχει βασική αρχή να υπηρετεί τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο και εφευρίσκει “εργαλεία” για να δημιουργείται πλούτος στην κοινωνία για να αυξηθεί το βιοτικό επίπεδο τους».

Αυτό ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, υποστηρίζοντας ότι διαχρονικά οι πολιτικές της ΝΔ αναπροσαρμόζονται στα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα, πάντα με επίκεντρο τον εργαζόμενο και τη βελτίωση της θέσης του στην αγορά εργασίας.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι οι «Κασσάνδρες» του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύσθηκαν κάθε φορά που έκαναν λόγο για κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κεκτημένων από την κυβέρνηση της ΝΔ. «Άρα, όλη η επιχειρηματολογία σας ακυρώνεται στην πράξη» δήλωσε, απευθυνόμενος στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και πρόσθεσε ότι τόσο το δικαίωμα στην εργασία, όσο και το δικαίωμα στην απεργία παραμένουν αναλλοίωτα.

Μέσα από αναφορές σε επιμέρους σημεία του, ο κ. Βρούτσης υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου και κατέληξε με την επισήμανση ότι «στο τέλος θα επικρατήσουν οι ψύχραιμες φωνές και η ψύχραιμη σκέψη, γιατί όλοι θέλουν το καλό και της αγοράς εργασίας και των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Γιατί, όπως πολύ σωστά λέγεται, δεν μπορούν να υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς επιχειρήσεις, αλλά και επιχειρήσεις χωρίς εργαζόμενους».

«Η ΝΔ, διαχρονικά και σταθερά, είναι ένα λαϊκό κόμμα που στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που θέλει την πρόοδο, την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, καλές ποιοτικές θέσεις εργασίας και καλά αμειβόμενες. Απλά τα εργαλεία που εμείς χρησιμοποιούμε, είναι τα εργαλεία που ανοίγουν τον δρόμο προς το μέλλον, δεν κλείνουμε τα μάτια στη νέα κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, αλλά κάθε φορά προσαρμοζόμαστε, έτσι ώστε να είμαστε και εμείς μαζί με τον σύγχρονο κόσμο» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Κυκλάδων

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*