Τριήμερη επίσκεψη Γιάννη Βρούτση στα νησιά του Επαρχείου Θήρας

Newsroom
18/07/2021 4:09
  •  
  •  
  •  

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να παρακολουθήσει τις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, στον Πύργο, το Ημεροβίγλι και το Εμπορείο (Μικρός Προφήτης Ηλίας).

Κατά τη διάρκεια της 3ημερης επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Σιγάλα, τον Έπαρχο κ. Δαρζέντα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Μαλαματένιο, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, φίλους και στελέχη της Ν.Δ.

Την Κυριακή το απόγευμα (18.30μ.μ.), ο κ. Βρούτσης θα συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης (σε εξωτερικό χώρο), στην οποία θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι της ΈνωσηςΣυνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (κ. Μάρκος Καφούρος), της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας (κ. Αντώνιος Ηλιόπουλοςκαι Ανδρέας Πατινιώτης), του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας (κ. Νικόλαος Νομικός), του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα» (κ. Ελευθέριος Αναπλιώτης), τουΣωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σαντορίνης (κ. Δημήτριος Λιγνός), της Συνένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης (κ.κ. Ελευθέριος Δακουτρός και Νικόλαος Κανακάρης) και τον Πρόεδρο των Αλιέων Θήρας (κ. Κυριάκος Πρέκας), με τους οποίους θα συζητήσουν θέματα τουρισμού, προβλήματα, καθώς και τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, ο κ. Βρούτσηςθα μεταβεί στην Ανάφη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Θήρας κ. Ματθαίο Δαρζέντα και το μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. κα Ειρήνη Βαλσαμάκη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Ιάκωβο Ρούσσο και κατοίκους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί τη Θηρασιά και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Καραμολέγκο, αλλά και με κατοίκους.

Τέλος, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, ο κ. Βρούτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Σαντορίνης.

(Visited 31 times, 1 visits today)