ΣΥΡΙΖΑ Σύρου: «Νιώθουμε τη ευθύνη να φέρουμε τη χώρα σε συνθήκες πολιτικής και οικονομικής ομαλότητας»

admin
27/01/2015 10:48
 
 
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου ευχαριστεί τους πολίτες της Σύρου που για τέταρτη συνεχή εκλογική διαδικασία εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύοντας τον πρώτο κόμμα και δίνοντας του πολύ υψηλό ποσοστό (44,34{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}).

 Αυτή την φορά όμως νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή γιατί πρώτη φορά Συριανός υποψήφιος, ο Αντώνης Συρίγος, κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων Κυκλαδιτών και εκλέχτηκε  στο εθνικό κοινοβούλιο. Του ευχόμαστε ομόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στο πραγματικά δύσκολο έργο του.

Επιπρόσθετα δηλώνουμε ότι η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου θα σταθεί δίπλα στο Συριανό Λαό  για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία μας, αποτελώντας έναν ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας με την κεντρική διοίκηση.

Αυτό που αποτελούσε για γενιές αριστερών μακρινό όνειρο, σήμερα αποτελεί πραγματικότητα και νιώθουμε τη ευθύνη να φέρουμε τη χώρα μας σε συνθήκες πολιτικής και οικονομικής ομαλότητας. Η χώρα επιτέλους αλλάζει οριστικά σελίδα.

 

ΣΥΡΙΖΑ Σύρου

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*